zondag 28 juli 2019

DDBD-babykaart met BelleLulu

Een aantal mensen in mijn buurt verwachten binnenkort een baby..en natuurlijk wil ik dan een mooie kaart sturen. Daarom ben ik aan de slag gegaan en heb met de leuke DDBD-mal 'baby' en de beertjes van knipvel Bella Lulu deze kaart gemaakt.

Hier zie je hoe de kaart open gaat als je het strikje los maakt, en komt het tweede beertje tevoorschijn en nog een lieve tekst..
Aan de achterkant zit nóg een flap waar je een persoonlijke boodschap op kunt zetten, én zo kan de kaart ook rechtop staan.
Dit is de pure basiskaart; de kaart is 20×15cm. En de flapjes zijn gemaakt met de DDBD-mal 470.713.672..de rechte kant daarvan meet 4,5cm, zodat het precies mooi sluit met het strikje.

zaterdag 27 juli 2019

MDF-tasje DutchDoobadoo

Dit is mijn versie van het leuke MDF-tasje van Dutch doobadoo..omdat ik dit maakte op vakantie, heb ik er wat mooie Italiaanse bloemetjes en kantjes op verwerkt die ik hier gekocht heb..

Hier zie je het design-papierblokje van Mintay'live storys'  ,design- papier van Noor, de stempels 'Marianne' de bloemetjes en andere freubelen die ik gebruikt heb..meestal zoek ik voor ik echt ga beginnen alles op kleur bij elkaar.. daar ben ik heel precies in..de kleuren moeten kloppen!

woensdag 17 juli 2019

Noor Design challenge #36

Dit is mijn kaart geworden voor de challenge#36.
Lekker vrolijk in het pink met vlindertjes!




Met dit geweldige stans-apparaat de vlindertjes gestanst die in het midden
En op de voorkant van de kaart te zien zijn..
                     


Ik heb de vlindertjes vast gemaakt met knijpkraaltjes i.p.v een knoopje, en
Op de knijpkraaltjes heb ik aan beide kanten een klein bloemetje geplakt..
Heel veel creatieve groetjes!
Natalie


woensdag 10 juli 2019

Zomerse kadootjes

Superleuk deze zomerse kadootjes ..om te maken maar zeker om te geven!
Ik maakte deze met gebruik van DDBD-mallen..ik vind het heel fijn werken want zo heb je steeds een goede basis en het oppimpen maakt dan dat je er echt je eigen draai aan kunt geven ..
Bij deze doosjes heb ik ook het knipvel met vrolijke gnomes van Noor&zo gebruikt