maandag 27 april 2020

bloghop 27 april bella Lulu knipvel Endless Love


Hallo, leuk dat je even een kijkje komt nemen naar de bloghop met deze keer het Bella Lulu knipvel 'Endless Love' in de hoofdrol.. Ik heb er een mooi doosje mee gemaakt, kijk je mee?


Wat gezellig dat je even komt kijken wat ik met dit leuke Bella Lulu knipvel  'Endless Love' heb gemaakt. Zoals je al meteen ziet heb ik een leuk doosje ermee gepimpt.. de Scallop Box hiervoor heb ik de mask van Joy!crafts scrapbooking stencils gebruikt. Deze heb ik op Florense craftpapier nr044  gebruikt. Het designpapier 'Endless Love'van Noor!design past hier prachtig bij.. 


Als je het strikje aan de voorkant los hebt gemaakt kun je de flapjes openen, ik heb wat verschillende bloemetjes uitgestanst ( Floral Flourishes6002/1081 Noor!design en van Joy!crafts Crafty Cocktail-Flowers- ) om het gehele doosje op te fleuren, ook op het flapje.


In de Scallop box heb ik een extra doosje gemaakt met klep. Voor het hart heb ik de Dutch Doobadoo mask Alphabet heart gebruikt (470.715.153) en de airbrush-pen  van We R memory keepers...superleuk om daar mee te werken! Aan de zijkant een klein half rondje eruit geponst en er een lintje gemaakt, zodat je het klepje makkelijk kunt openen..


Daar komt een klein lief kadootje tevoorschijn; 3 chocolade lieveheersbeestjes en een klein kaart/albumpje om een persoonlijke boodschap in op te schrijven..Voor het gedeelte van het doosje waar de lieveheersbeestjes inzitten heb ik een stukje Transparent sheets van Joy!crafts gebruikt.


Het kleine boekje heb ik gemaakt door een stuk cardstock van 18x9,5 cm te rillen op 6 en 12 cm. Dan krijg je een soort harmonica kaart met 3 vlakken. De kleine bloemetjes hebben allemaal een hartje van Nuvo  Crystal Drops 'caribbian ocean' gekregen en een klein beetje glittertjes. Met een lintje wordt het boekje dicht gehouden.


Op het stuk waar je zelf nog wat kunt schrijven heb ik langs de rand een klein doodle-randje getekend met hier en daar een piepklein hartje..

Bedankt dat je even langsgekomen bent en veel plezier bij de volgende creatie..
daarvoor mag je verder hoppen naar;
ANTJE

Heel veel creatieve groetjes van Natalie



zondag 26 april 2020

26 April bloghop Pergola-kaart


Hallo allemaal, we hebben deze keer een leuke kaart gemaakt met als basis een Dutch Dobadoo-mal 470.713.772.
Jolanda heeft daarmee de Pergola-kaart bedacht, deze kun je ook als Online Workshop doen. Hier is mijn creatie..

Ik heb voor deze vrolijke, mannelijke uitvoering gekozen. Met als basis het groene cartstock van Florence nr. 058 en het gele nr.005 en het Noor!designpapier 'Beautifall'. Ook heb ik de gezellige biertjes gebruikt uit het Belle Lulu knipvel 'Biertje'(3000/0058). Dit alles geeft een vrolijke maar toch ook mannelijke uitstraling aan de kaart.


De kaart wordt dicht gehouden door de lintjes aan beide kanten..maak je deze los dan zie je de leuke binnenkant. Ik heb daar de tekstjes gebruikt uit het Bella Lulu knipvel 'Biertje', en ook een feestelijke verjaardags-slinger gemaakt met de Joy!crafts -mal 'Let"s Party'6002/0794. Alle delen designpapier heb ik be-inkt met Distress Ink 'Vintage Photo'.


Hier word je toch vrolijk van?! Als je de flapjes verder uitklapt zie je dit...lekker veel plaats voor tekstjes, plaatjes en pockets met tags! Ik heb ervoor gekozen om alleen in het midden twee pockets te maken, met lekker knalgele tags erin waar ik later een persoonlijke boodschap op kan schrijven voor de jarige..


Hier nog een keer de gezellige voorkant van de kaart.. ik heb daar een stoer broekzakje op gemaakt met de Vintage Jeans -Pocket- mal van Joy!crafts 6002/1388 en heb daar ook de Cutting Stencils Banners 6002/1467 gebruikt om de gele banners te maken. De teksten daarop komen van de Clear Stamp Banners 6410/0526  stempels van Joy!crafts.

Ik hoop dat je leuke ideeen hebt opgedaan, gezellig dat je mijn hop hebt bezocht ..
Heel veel creatieve groetjes, Natalie

Tot de volgende keer..je mag nu verder hoppen naar;ANTJE
Veel plezier!

zondag 19 april 2020

Bloghop Labelalbum 19 April


Hallo allemaal,

Leuk dat je de Bloghop weer bezoekt..we hebben dit keer allemaal dit Labelalbum van Jolanda gemaakt. Een leuk model waar je verschillende labels in kunt maken en naar eigen stijl kunt maken..
ik heb die van mij voor mijn moeder gemaakt die binnenkort 75jaar wordt..kom je kijken?


Dit is de voorkant van mijn labelalbum. Wat je misschien meteen opvalt is dat ik als basis roze cardstock heb gebruikt (Florence smooth pink) ..ik vind het altijd heel leuk om met kleuren te spelen..en deze kleur past ook precies bij het Noor!design-papier 'Tea Party' dat ik heb gebruikt. 


Het album wordt met een magneetje gesloten. Je doet eerst het boven-flapje omhoog er daarna de onder-flap. Ook deze flapje kun je leuk oppimpen..maar zorg ervoor dat het niet te dik wordt, want dan pakt je magneetje niet meer.. 


Hier zie je dat er ook nog twee zij-flapjes zijn..deze zij-flapjes en de bovenflap zijn gemaakt met gebruik van de Dutch Dobadoo-mal 470.713.173. Ik heb ook verschillende tags en andere tekstjes gebruikt van het bijpassende Noor!design  'Tea Party' knipsheets 96011/0423)


Het middenstuk heb ik gebruikt om een grote pocket met flap te maken. Dar passen twee grote tags in, de eerst houd de flap dicht, haal je de tag eruit dan kan de flap open en kun je bij de tweede tag.


Hierboven nog een collage met de kleine details..de bloemen zijn gemaakt met de roze 'Floral Flourishes'-stans van Noor!design 6002/1081 ..de bladeren met de roze Noor!design-stans 'Leaves' 6002/0331 ..Hier en daar heb ik onder de tekstjes wat grijze sisal gebruikt..dit maakt de kaart wat levendiger vind ik. Op de bloemetjes heb ik een druppel Nuvo Crystal drops 'Bubblegum Blush' gedaan zodat ze een mooi roze hartje hebben.

Hopelijk vind je mijn creatie leuk..en heb ik je een leuk idee opgedaan!
Heel veel creatieve groetjes, Natalie

Je mag nu verder hoppen naar; IRINA

Veel plezier!!

zondag 12 april 2020

Bella Lulu knipvel Beren 12 April


Hallo, We hebben weer leuke en lieve creaties gemaakt met het nieuwe Bella Lulu knipvel 'Beren'.
Nu we overal in het land beren in de vensterbank zien zitten, ivm met de actie 'Berenjacht'..om kinderen die even een luchtje gaan scheppen te verblijden  met beren spotten, is het ook wel heel leuk om een berenkaart te maken en te versturen..kijk je mee naar mijn creatie..?


Dit is de voorkant van mijn kaart-albumpje.. Ik heb de Dutch Doobadoo mal 470.713.776 gebruikt. Als basis heb ik cardstock van Florence Blackberry gebruikt en  het designpapier 'Afternoon Tea 'van Noor!design. Met de ovale stansmal -Silver selection- van Marianne design CR1500 die ik op wit cardstock heb gebruikt en het beertje uit het knipvel heb ik een schattige voorkant gemaakt. De takjes zijn gemaakt met de stansmal CR1469 van Marianne design -Silver selection-. 


Omdat ik de beertjes zo schattig en mooi vind heb ik niet al teveel tierelantijnen erbij gemaakt..en het redelijk 'simpel'gehouden zodat de beertjes goed tot hun recht komen..
De 'Groetjes' zijn gemaakt met de stansmal LR0646 van Marianne design.


Deze mal heeft een leuke pocket voor een tag..ik heb er met een clearstempel een lieve tekst op gemaakt..




Aan de linkerkant heb ik een pocket extra gemaakt met 3 tags erin..aan de rechterkant heb ik een raampje gemaakt met een beertje erin. Het raampje is gemaakt met een blauwe mal van Joy!crafts 'Cutting&Embossing' 6002/0579. De tekst ook uit het Bella Lulu knipvel 'Beren'past perfect hierbij..
De teksten op de kleine tags heb ik zelf gemaakt met de losse woordjes uit de clearstempelset van CraftEmotion 130501/1320.


Hopelijk heb je leuke ideeen opgedaan met het bekijken van mijn blog..
Zorg goed voor jezelf en de mensen om je heen..
Heel veel creatieve groetjes,  Natalie

Je mag nu verder hoppen naar de volgende blog van; 
Antje

Veel plezier!

donderdag 9 april 2020

bloghop 9 april Bella Lulu Knipvel 'Afstand'


Hallo, wat leuk dat je even komt kijken wat ik heb gemaakt met het nieuwe Bella Lulu knipvel Áfstand'. In deze tijd waarin we veel thuis zijn en voor een tijdje niet al onze familie en vrienden kunnen bezoeken is het wel leuk om een kaart voor hen te maken. Zodat je iemand blij maakt en kan laten weten ' uit het oog is niet uit het hart'.


Ik heb als basis wit cardstock gebruikt op de leuke Dutch Doobadoo-mal 470.713.772
Voor deze kaart heb ik het mooie 'Vintage Roses'van Noor!design gebruikt. Zoals je kunt zien heb ik een band voor om de kaart gemaakt zodat deze nog mooi dicht blijft en ook makkelijker verstuurd kan worden. Op de band heb ik een tekst uit het knipvel gebruikt.


Als je de band eraf schuift kun je de kaart open vouwen..dan zie je twee deurtjes met raampjes erin van waarachter twee beertjes naar buiten kijken.
Ook hier heb ik de teksten uit het Bella Lulu knipvel gebruikt, en de bloemen zijn gestanst met de roze 'Charlotte'-stans van Noor!design. De raampjes zijn met de 'Window'-stans Little Happiness van Joy!crafts gemaakt.


De deurtjes kunnen open, ik heb er hele kleine magneten in verwerkt zodat ze ook weer mooi dicht-klikken. Nu kun je de schattige beren zien..


Ik heb de raampjes met witte gel-pen wat accenten gegeven zodat ze wat mooier uitkomen. Alle delen van het designpapier heb ik be-inkt met Distress Ink  'Festive Berries' of  'Faded Jeans' zo ook de bloemen. Op alle bloemen heb ik een druppel Nuvo Crystal Drops gedaan 'Red Berrie'. 


Langs de rand van de deurtjes aan de voor- en achterkant heb ik met een zwarte fineliner een doodle-randje getekend, en dit heb ik ook gedaan bij de blauwe vakjes aan de boven- en onderkant van de kaart..


Ik vond het heel leuk om deze kaart te maken, en deze gaat straks ook lekker op de post naar iemand die ik mis..
om diegene even blij te maken en te laten weten dat ik aan haar denk..
Hopelijk heb ik je inspiratie gegeven om ook een leuke kaart te maken.
Zorg goed voor jezelf en voor anderen!

Heel veel creatieve groetjes, Natalie

Je mag nu verder hoppen naar;
Antje
Veel plezier!

zondag 5 april 2020

Bellalicious kit bloghop 5 april



Hallo! Deze keer in de bloghop een iets groter project om creatief mee aan de slag te gaan, namelijk de Bellalicious kit die Daisy heeft bedacht. Superleuk en in je eigen thema te maken..
Ik had zin in vrolijke kleuren..

Dit is de voorkant van mijn creatie..lekker vrolijk in de kleuren groen en rose. Ik heb het designpapier 'Lovely Aquarels' van Noor!design gebruikt. Op de voorkant heb ik lekker veel stansjes gebruikt, van Marianne design, Silver Selection CR1469 en 'Groetjes' LR0646, en van Joy!crafts 6002/0579. Verder bloemetjes en vlinders die ik uit een knipvel heb gehaald. Ook heb ik hier Nuvo Crystal drops gebruikt 'Bubblegum Blish'.



Doe je het strikje los, dan kun je het album openen en zie je twee vakjes met een klepje. Deze zijn met  mooie brads versierd en zo kun je ze ook sluiten door middel van een koordje ( hemp cord van Vaessen creative). De brads die ik hier heb gebruikt passen er heel mooi bij en had ik nog liggen in eigen voorraad.


Als basis heb ik craftpapier gebruikt, en alle randen be-inkt met Distress Ink 'Vintage Photo'. Aan de binnenkant van de klepjes heb ik ook weer de vlinders, en stansjes verwerkt en mooie teksten uit het knipvel Bella Lulu 5000/0006. Aan d linkerkant zit een klein tag-album en aan de rechterkant heb ik ervoor gekozen een doosje te maken waar 4 waxinelampjes in kunnen.


Het tag-albumpje met vlinder en mooie tekst. Op de vlindervleugels heb ik kleine druppels Nuvo Crystal Drops 'Apple Green' gedaan..


Als je het album opent zie je twee pockets met daarin een mooie tag waar je een berichtje op kunt schrijven.
De tag is gemaakt  met een stans van Marianne design LR0616.


Het doosje voor de waxinelampjes heb ikzelf ontworpen zodat het precies in het vakje van de Bellalicious Kit past.
Ik heb voor het venster Transparent Sheets van Joy!crafts gebruikt en de mooie vierkante rand is gemaakt met de nieuwe blauwe mal van Noor!design 6002/1466.


Nog even een collage met foto's van kleine details...

Ik hoop dat je het leuk vond om te zien wat ik ervan gemaakt heb, en dat je er vrolijk en enthousiast van bent geworden en ook lekker gaat freubelen!
Leuk dat je de blog bezocht hebt, heel veel creatieve groetjes, Natalie

Je mag nu verder hoppen naar; SYLVIA
Veel plezier bij de volgende bloghop!