maandag 23 maart 2020

Kiekeboe-kaart 23maart bloghop


Hallo! Wat fijn dat je deze blog-hop bezoekt! We hebben allemaal weer een mooie creatie gemaakt met een superleuk model kaart; de Kiekeboe-kaart! Een hele leuke kaart om iemand mee te verrassen!

Deze kaart wordt dichtgehouden door een bandarol. Ik heb op de bandarol van mijn kaart een grote ovaal geplaatst zodat ik veel ruimte had om hem lekker op te pimpen.. je zie eerst een ovaal uit wit cardstock, en daarop een kleinere ovaal uit het paarse cardstock Florence 039. Ik heb daarna met de stans 'Silver Selection'CR1500 van Marianne Design een mooie ovaal uit het Noor! Designpapier Vintage Roses  gehaald. Daarna nog opgebouwd met een roze ovaal, een gnome uit het Bella Lulu knipvel 'Vintage Gnomes' een mooie korenbloem (stans6002/1447) Joy!crafts, en wat bloemetjes, en een tag met embossing tekst zelf geschreven , 'voor jou!'


Hier is de bandarol van de kaart geschoven en kun je zien dat ik extra flapjes aan de kaart heb gemaakt. De flapjes heb ik versierd met een prachtige rand, deze is gestanst met de blauwe Noor!Design mal 6002/1197. En ook hier versierd met bloemetjes uit het Bella Lulu knipvel Vintage Gnomes.


Het is echt een verrassing als je de kaart open doet, want er gaat dan meteen een klein 'diafragma'open waar je een tekst kunt lezen..en er komt weer een lieve gnome tevoorschijn!


Hier zie je de hele binnenkant van de kaart..het is een feestje om met het mooie designpapier te combineren ..


En de boodschap van de kaart 'Pluk de Dag' is duidelijk..maak er een mooie dag van !!
Heel veel creatieve groetjes,
Natalie

Je mag nu verder hoppen naar: 
MIRANDA
Veel plezier!

4 opmerkingen:

  1. Wat mooi deze kaart en leuk met de gnomes! Groetjes Betha

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super mooie kaart, deze lente gnooms zijn zo leuk. Groetjes Wilma

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Super leuke kaart met die gnomes! Knap gedaan! Echt prachtig!
    Groetjes Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een mooi combinatie. Die gnomes zijn echt leuk om mee te werken.
    Groetjes vicky

    BeantwoordenVerwijderen